Foto Video Constanta, Mangalia, Tulcea și în Tara - Fotograf Videograf Drona
Contact

  Pentru o oferta de pret personalizata va rog sa completati formularul de contact, cu cat mai multe detalii.
  Pentru o comunicare mai rapida recomand whatsapp

   

  Amelia Ganu
  Amelia Ganu
  2023-10-11
  Profesionist, atent, rabdator... echipa foto-video este foarte importanta la un eveniment, mai ales daca vorbim de o cununie cand ambii parteneri sunt emotionati. Ne-a ajutat sa ne simtim confortabil, sa ne comportam natural si sa ne bucuram de sedinta foto. Multumim pentru implicare si ajutor!
  Beatrice Cobzariu
  Beatrice Cobzariu
  2023-09-19
  Foarte mulțumită de claritate! A surprins toate momentele importante ale evenimentului. Este foarte profesionist din toate punctele de vedere, îl recomand din suflet!
  Gabriela Stancu
  Gabriela Stancu
  2023-09-12
  Cea mai buna alegere. L-am avut pe Adi fotograf si la botez si la nunta, iar sedintele foto ale micutei noastre au fost tot pe mana lui si avem cele mai frumoase amintiri. Super profi, calm, cu foarte multa rabdare, creativ, despre poze ce sa spun, vorbesc de la sine, magice. A devenit fotograful familiei, cu siguranta va fi cel care va imortaliza fiecare moment important din viata noastra si de acum inainte.
  Claudia Florentina Munteanu
  Claudia Florentina Munteanu
  2023-09-11
  Am avut ocazia ca Adrian să ne facă poze minunate la ședința trash the dress. Pe lângă faptul că e talentat, a dat dovada de profesionalism, și este foarte prietenos. Tot ce face el e artă!? Mulțumim si felicitări! Sper să mai colaborăm în viitorul apropiat!❤️
  Ioana Omocea
  Ioana Omocea
  2023-09-02
  Un fotorgraf extraordinar, dedicat. Pozele sunt clare, curate, editate foarte frumos. Recomand!❤️
  Alina S
  Alina S
  2023-08-27
  Un adevarat profesionist! Rabdator ,empatic si cu multa viziune. Ne a facut sa ne simtim in largul nostru si asta s-a vazut pe deplin cand am vazut pozele..pe care le am primit super repede. Multumim.
  Aliona Aliona
  Aliona Aliona
  2023-08-12
  Un fotograf profesionist, foarte bun!
  Iuliana Cristescu
  Iuliana Cristescu
  2023-08-09
  Un om super profesionist , foarte atent la detalii care nu a ținut cont de faptul ca s a prelungit evenimentul . Ii mulțumim pentru cele mai minunate amintiri ♥️
  Adriana Smerea
  Adriana Smerea
  2023-08-08
  Foarte profesionist, recomandam cu mare drag si cu siguranta vom reveni! Este un fotograf excelent atat cu copii cat si cu blanosii. Imediat am primit fotografiile.